Guerila wines
address
Planina 111, Ajdovščina, Slovenija
phone
+386 (0)51 660 265

Pricelist*

 • HIGH SEASON
  • Apartment rental (for 2 Persons) €160,00
  • Apartment rental (for 1 Person) €115,00 za 1 osebo (single use)
 • LOW SEASON
  • Apartment rental (for 2 Persons) €160,00
  • Apartment rental (for 1 Person) €115,00 za 1 osebo (single use)
*The offerings and prices were determined by tourist farms, which are also responsible for them. The prices of services included in this catalogue are only informative. The prices of services, calculated in EUR, do not include the tourist fee. During New Year's and Christmas holidays, prices may increase, and surcharges will also be required if you spend fewer than three nights at a farm. At most farms, discounts are available for children, and in some places lower prices also apply for retired visitors. Tourist farms reserve the right to change prices. At most farms, high season lasts from 1 July to 31 August, during public and school holidays.
Offer
Farm with accommodation
Excursion farm
Located on a wine road
Organic farming

About the farm

3 apples
Category:
3 apples
Farm with accommodation
Type of farm:
Farm with accommodation
Excursion farm
The Goriška Region
Region:
The Goriška Region

Guerila je biodinamična vinogradniška kmetija na Planini pri Ajdovščini, v Vipavski dolini, ki je nastala kot plod sanj, hotenj, trme njenega ustanovitelja, Zmagoslava Petriča. Ta je na vrhu vasi Planina, tik nad zaselkom Koboli, ustvaril novo klet. Od tod se obiskovalcu odpira prečudovit pogled na Vipavsko dolino ter na pobočja Nanosa, Čavna in Trnovske planote.

Arhitekti so objekt zasnovali izjemno sodobno in pri zasnovi ustvarili štiri nivoje. Prvi in drugi nivo sta tako namenjena turistični dejavnosti, v spodnjih dveh pa je sodobno opremljena vinska klet. Vsi, ki cenite biodinamično vzgojo vinskih trsov, vabljeni k vodenemu ogledu kleti in vinogradov, ki ponuja odličen vpogled v način biodinamičnega kmetovanja in v filozofijo Guerile.

Vina Guerila, ki zaobjemajo tri linije: Guerila classic, Guerila selection in Guerila extreme so namreč odraz biodinamične predelave ter vipavske kletarske tradicije. Če jih želite bolje spoznati priporočamo, da se po vodenju prepustite še degustiranju v nadvse sproščeni atmosferi. V kolikor želite, lahko prenočite v sodobno opremljenih apartmajih. Trije apartmaji, ki so zasnovani za udobno prenočitev v osrčju vipavske doline, so poimenovani po lokalnih sortah vinske trte. Četudi so namenjeni dvema obiskovalcema, lahko v svoje nedrje sprejmejo tudi kakšnega več. In ko pade noč, lahko posedite na terasi in uživate v čarobnem večernem razgledu po dolini ter za trenutek ali dva postanete eno z naravo.

Na posestvu Guerila ponujamo tudi možnost nočitve v modernih apartmajih z izjemnim razgledom. Na razpolago so trije moderni apartmaji zasnovani za udobno preživljanje dveh oseb; z možnostjo raztegljivega ležišča za največ dodatni 2 osebi v dnevno bivalnem delu. Vsi apartmaji so opremljeni z kopalnico, spalnico z zakonskim posteljo 160x200 , ter dnevno bivalnim delom z raztegljivim kavčem in funkcionalno opremljeno kuhinjo.

Vsi apartmaji imajo tudi WI-FI omrežje in TV, ter manjšo teraso s čudovitim razgledom.


DODATNO - cenik:

Doplačila: 

Bivanje za 1 noč : doplačilo 20%

Dodatno ležišče: 25 € / dan

Turistična taksa: 2,00 € / na osebo/dan

Hišni red : 

 Na dan prihoda »check in« od 14:00 do 17:00. Na dan odhoda »check out« do 10:00 razen predhodnega drugačnega dogovora.

Rezervacija za apartmajev se lahko brez stroškov odpove do dva teden dni pred predvidenim prihodom.

 Odpoved rezervacije se obračuna 30%. »No show« in odpoved rezervacije zadnje dva dni pred prihodom se obračuna 100%.

Hišni ljubljenčki niso dovoljeni

Brezplačen parking

Vse cene so v evrih (€) in vsebujejo DDV.

Cene ogledov in degustacij: Ponujamo 3 pakete degustacij, vsak od njih vključuje voden ogled kleti in razlago biodinamične pridelave ter mali prigrizek (5dag/oseba)

Mini: 20Eur – 3 vzorci Klasik: 30 Eur – 6 vzorcev Premium: 40Eur – 8 vzor

Key information

Guerila wines
 • Open from to
 • 1.1.-31.12.
 • Apartments
 • 3/2
 • Seat capacity
 • 60
 • Foreign languages spoken on the farm
  • English
  • Italian
  • Croatian

Reservation