IZGORŠEK
address
Pongrac 69, Griže, Slovenija
phone
+386 (0)41 970 036

Pricelist*

  • HIGH SEASON
    • Apartment rental 50,00 -100,00
  • LOW SEASON
    • Apartment rental 50,00- 100,00
*The offerings and prices were determined by tourist farms, which are also responsible for them. The prices of services included in this catalogue are only informative. The prices of services, calculated in EUR, do not include the tourist fee. During New Year's and Christmas holidays, prices may increase, and surcharges will also be required if you spend fewer than three nights at a farm. At most farms, discounts are available for children, and in some places lower prices also apply for retired visitors. Tourist farms reserve the right to change prices. At most farms, high season lasts from 1 July to 31 August, during public and school holidays.
Offer
Farm with accommodation
Camping space
Saunas, pools
Activities on the farm
hiking, mountain climbing archery biking bowling

About the farm

3 apples
Category:
3 apples
Farm with accommodation
Type of farm:
Farm with accommodation
Camping space
The Savinjska Region
Region:
The Savinjska Region

Pričakujejo vas Izgorškovi apartmaji Ramšak, Vasle in Oreh, eden od treh apartmajev ima razgled na okoliško hribovje in pogled na botanični vrt, popolnoma opremljeni, v enem pa je tudi savna.

Če se boste odločili za samostojno pripravo hrane, prav vsega ni treba nositi s seboj; na kmetiji v krušni peči spečejo kruh, pripravijo košarico z zajtrkom, na vrtu je dovolj zelenjave, imajo domačo marmelado, jabolčni in breskov sok. In veliko volje, da ob (zimskih) večerih klepetajo z gosti, igrajo družabne igre, trejo orehe, predejo volno …

Kot butična kmetija si želijo predvsem stika z gosti, zato jih popeljejo na pohod po okoliških hribih, jim posodijo cestna ali gorska kolesa in jih usmerijo po poteh Savinjske doline.  Posebej pa je treba poudariti, da imajo na voljo lokostrelski park, ki je primeren tako za začetnike kot izkušene lokostrelce. Andreja in Marjan sta namreč večkratna državna prvaka in nosilca državnih rekordov, tako da so gostje na organiziranih tečajih v res najboljših rokah. Opremo za lokostrelstvo si je mogoče sposoditi.

Key information

IZGORŠEK
  • Open from to
  • 1.1. - 31. 12.
  • Apartments
  • 1/2, 2 /4